четвер, 22 червня 2017 13:58

Підприємця закатували до смерті та закопали за містом
7

Підприємця закатували до смерті заради викупу
Фото: Відділ комунікації ГУНП у Одеській області
Підприємця закатували до смерті заради викупу
Підприємця закатували до смерті заради викупу
Підприємця закатували до смерті заради викупу
Підприємця закатували до смерті заради викупу

В Одесі викрали і катували заради викупу підприємця-громадянина Туреччини.

Коли чоловік помер - його закопали за містом. Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутата міськради закатували в приміщенні СБУ

Троє чоловіків, працівників промринку 7-й кілометр, вирішили пограбувати підприємця. Один із зловмисників раніше працював на жертву і мав певне уявлення про рівень її доходів. Він домовився про зустріч з екс-роботодавцем і близько 01:30 прийшов до нього в квартиру. Увійшовши до приміщення, він не зачинив за собою двері, впустивши таким чином своїх подільників.

"Потрапивши в квартиру, чоловіки побили і зв'язали господаря. Вони відібрали у нього 300 доларів і IPhone 5. Злочинці розуміли, що підприємець заробляє набагато більше, тому продовжили його катувати. Однак у квартирі грошей не виявили. Як з'ясували, всі кошти він перевів на свою батьківщину.
Але злочинці зупинятися не збиралися - в автомобілі, в якому лежали раніше заготовлені лопати та інші інструменти, вони вивезли чоловіка за місто, де продовжили побиття. З телефону потерпілого вони відправляли його компаньйону повідомлення, в яких просили 60 000 доларів. За добу, зрозумівши, що сталося щось погане, компаньйон звернувся в поліцію", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали злочинців: двох - в Одесі, одного - в Києві. Затримані зізналися, що вбили чоловіка і закопали його тіло в лісосмузі неподалік села Овідіопольського району.

У поліції відкрили кримінальне провадження за кількома статтями. Усім нападникам повідомили про підозру. Затриманих перевіряють на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

У селі Стара Петрівка на Київщині вбили колишнього голову правління "Астра Банку" Романа Чумака. Злочинці катували його, щоб дізнатися де гроші й цінності. Від травм банкір помер. Бандити забрали з собою сейф.

Зараз ви читаєте новину «Підприємця закатували до смерті та закопали за містом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі