субота, 11 лютого 2017 17:50

Підлітки забили безпритульного до смерті

Підлітки забили безпритульного до смерті

У Дніпрі двоє п'яних підлітків: 13-річна дівчина, 16-річний хлопець і 20-річний юнак забили до смерті сплячого бездомного. Разом з ним постраждав й інший безхатько.

"У ніч з 9 на 10 лютого, близько опівночі 13-річна дівчина, 16-річний хлопець і 19-річний безробітний випили в під'їзді пляшку коньяку. Після цього на вул. Калиновій вони побачили двох бездомних, які спали на трубах теплотраси. Молодь била сплячих чоловіків руками, ногами і камінням. Їхня вина підтверджується особистим визнанням і вилученими речовими доказами", - повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі області, передає liga.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка зарізала чоловіка та втекла до Єгипту

44-річний бездомний помер на місці, а іншого 33-річного безпритульного з численними ушкодженнями вранці місцеві жителі передали лікарям і поліцейським.

Винним загрожує покарання за статтею умисне вбивство - від 10 до 15 років позбавлення волі Відносно дівчини застосують примусові заходи виховного порядку.

Раніше у Дніпрі на поминках вдові похованого чоловіка жінка нанесла 17 ножових поранень.

Зараз ви читаєте новину «Підлітки забили безпритульного до смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі