понеділок, 19 травня 2014 08:35

Спецтема: Війна на Донбасі

Під Краматорськом українські військові затримали групу терористів з ракетним комплексом

Під Краматорськом українські військові затримали групу терористів з ракетним комплексом
Фото: dt.ua

Українські військові 18 травня в результаті спецоперації затримали під Краматорськом Донецької області групу терористів з переносним зенітним ракетним комплексом і російських журналістів.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства оборони України.

"Сьогодні, 18 травня, українські військовослужбовці, які беруть участь в АТО, за отриманою оперативною інформацією провели спеціальну операцію проти терористів, що готувалися здійснити обстріл військового аеродрому в Краматорську з переносного зенітного ракетного комплексу. Після впевнених дій військовослужбовців Збройних Сил України виявлено, обеззброєно і взято в полон бойовий розрахунок терористів, а невідомі особи, які представилися журналістами та громадянами Російської Федерації, затримані і передані правоохоронним органам для проведеного дізнання. Примітно, що ці особи перебували в загоні терористів і знімали їхні дії в режимі онлайн", - наголошується у повідомленні.

За підсумками операції українські військові в місці вогневої позиції терористів вилучили переносний зенітний ракетний комплекс іноземного виробництва. "Такі моделі ПЗРК не перебувають на озброєнні Збройних Сил України", - наголошується у повідомленні.

У результаті спеціальної операції українських військових, як підкреслюється у повідомленні, мирні місцеві жителі не постраждали.

За повідомленнями ЗМІ, українські військові затримали під Краматорському журналістів російського телеканалу Lifenews Олега Сидякіна і Марата Сайченка.

Зараз ви читаєте новину «Під Краматорськом українські військові затримали групу терористів з ракетним комплексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі