пʼятниця, 27 липня 2007 11:24

Під Києвом міліція стріляє по портрету Ющенка

Невідомі міліціонери вправляються в стрільбі на плакатах із зображеннями Віктора Ющенка і гетьманів України, пише "Вовремя.info".

Місце "зібрання" вартових порядку, з"ясувати приналежність яких поки не вдалося, знаходиться в лісі на території історико-культурного заповідника Вишгород, у двох кілометрах від Києва. Поряд розташовано дачне селище, і його мешканці часто ходять у ліс по гриби і просто відпочити. Один із дачників, Валентин  Сірик, показав журналістам необгороджене стрільбище, влаштоване міліцією в декількох хвилинах ходьби від його дачі.

На дорозі біля стрільбища стояли два легковички без упізнавальних знаків. Коли журналісти підійшли до самого "тиру", там знаходилися четверо чоловіків, двоє з яких були в цивільному, а ще двоє – у формі майорів МВС. Вони якраз готувалися стріляти. Побачивши журналістів, усі четверо поспішно ретирувалися з "поля бою", не ризикнувши відповідати на запитання.

Саме стрільбище нічим не обгороджене, і ніяких попереджувальних знаків поряд з ним немає. Під невеликим навісом стоїть столик і дві лавки, а в 20 метрах від них розміщені мішені для стрільби. Самі мішені – два дерев"яні щити, на які наклеєні плакати із зображеннями гетьманів України – Мазепи, Розумовського, Самойловича, Дорошенка та інших.

Усі портрети буквально зрешечені кулями. Поряд лежав лист картону, на який наклеєна листівка з Президентом Ющенком. Віктору Андрійовичеві прострелили щоку. На землі біля столика валялися гільзи від використаних боєприпасів. Серед них – від патронів "Магнум 76 мм". Крім того, було знайдено багато автоматних гільз. На деревах біля стрільбища видно сліди від пострілів.

Володимир Дмитренко, заступник начальника Центру громадських зв"язків ГУ МВС України в м. Києві заперечує причетність до цього стрільбища київських міліціонерів. "Ніякого офіційного стрільбища київська міліція біля Вишгороду не має. Єдиний центр бойової підготовки наших співробітників знаходиться на Лівому березі. Патронів "Магнум 76 мм", які ви знайшли там, на озброєнні у київської міліції немає. Я вважаю, що ви бачили не київську міліцію".

За матеріаламиВовремя.info, Vlasti.net

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом міліція стріляє по портрету Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі