середа, 22 квітня 2015 12:56

Під Горлівкою працювали ворожі снайпери, а з Криму прилітав Мі-8. Карта РНБО
3

Ситуація на Донбасі. 22 квітня
Фото: mediarnbo.org
Ситуація на Донбасі. 21 квітня
Ситуація на Донбасі. 20 квітня

Доба у зоні АТО пройшла порівняно спокійно, проте ворог веде активну повітряну розвідку.

Про це на щоденному брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає Gazeta.ua.

"Не зважаючи на Мінські домовленості і роботу спостерігачів місії ОБСЄ, бойовики не припинили провокацій із використанням заборонених видів озброєння проти наших військових. Зокрема, учора було зафіксовано 8 обстрілів наших позицій зі 120-міліметрових мінометів на багатьох ділянках лінії зіткнення.

Точками найбільшого протистояння у зоні антитерористичної операції за минулу добу були на Маріупольському напрямку - це селище Широкине. Тут бойовики окрім широкого арсеналу стрілецької зброї застосували танк.

На Донецькому напрямку бойовики були активними в районі аеропорту та у передмістях Горлівки. Зокрема у Ленінському зафіксовано роботу ворожих снайперів, а у селищі Перше Травня - обстріл зі 122-міліметрової гармати.

На Луганському напрямку вчора було достатньо спокійно. Поодинокі збройні провокації бойовиків зі стрілецької зброї зафіксовано в районі міст Золоте та Щастя", - розповів Лисенко.

Він зазначив, що ворог активізував повітряну розвідку.

"За інформацією Державної прикордонної служби, учора в зоні антитерористичної операції було зафіксовано 17 прольотів безпілотних літальних апаратів. Також на адміністративній межі з окупованою АР Крим українські прикордонники виявили проліт вертольота Мі-8, ймовірно, Збройних сил Російської Федерації, який порушив повітряний простір України", - сказав Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «Під Горлівкою працювали ворожі снайпери, а з Криму прилітав Мі-8. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі