середа, 19 березня 2014 09:47

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

Під час штурму у Сімферополі першим відкрив вогонь російський спецназ - Тимчук

Під час штурму у Сімферополі першим відкрив вогонь російський спецназ - Тимчук

Російські спецназівці першими відкрили вогонь під час штурму фотограмметричного центру в Сімферополі. Це нібито спровокувало хаотичну стрілянину бойовиків "самооборони" у бік українських військових.

За даними "Інформаційного спротиву" вчорашній штурм української військової частини в Сімферополі, результатом якого стала загибель одного українського військовослужбовця і важке поранення ще двох, проводився силами російського спецназу і так званої "самооборони Криму", за підтримки міліції Криму.

Міліція оточила район операції. На місці події також були присутні представники ФСБ Росії в штатському, повідомляє керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук в Facebook.

Тимчук пише, що "самооборона Криму" готувалася до штурму своїми силами, координована представниками ФСБ, і була здивована появою російського спецназу.

"За свідченнями очевидців, першим відкрив вогонь російський спецназ. Що спровокувало хаотичну стрілянину бойовиків "самооборони" у бік українських військових. (Є непідтверджені відомості про те, що російський спецназ вів вогонь у бік українських військових, так і в бік "самооборони" - ці дані ми перевіряємо)", - повідомляє Тимчук.

Після завершення трагічних подій, як стверджують свідки, в переговорах між співробітниками ФСБ та міліціонерами пролунала фраза "Спишемо на "Правий сектор".

Зараз ви читаєте новину «Під час штурму у Сімферополі першим відкрив вогонь російський спецназ - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі