субота, 07 липня 2012 10:13

Під Черніговом перекинувся автобус з російськими паломниками: 14 загиблих, 22 поранених

Під Черніговом перекинувся автобус з російськими паломниками: 14 загиблих, 22 поранених
Паломники їхали у місто Почаїв, де знаходиться монастир Почаївська лавра. Фото: tsn.ua

У суботу, 7 липня, близько 5:30 на автодорозі Київ-Чернігів-Нові Яриловичі між населеними пунктами Топчіївка та Красне перекинувся пасажирський автобус.

Рухаючись з с. Великі Луки, Псковська область, РФ в напрямку Києва, водій не впорався з керуванням, автобус з'їхав на ліве узбіччя і перекинувся.

"З невстановлених причин автобус перетнув дві суцільні лінії, виїхав на зустрічну смугу і перекинувся. Пасажири верхнього ярусу опинилися під автобусом", - сказав представник МНС.

Він також уточнив, що в автобусі їхали паломники з Росії. За останніми даними, в салоні перебували 45 людей. За останніми даними, 14 громадян загинули і 22 отримали травми різного ступеня тяжкості. Стан постраждалих не уточнюється.

Росіяни, що постраждали в автокатастрофі, госпіталізовані до міської лікарні номер 2 Чернігова, повідомив представник управління інформації МНС РФ. Він також додав, що паломники їхали у місто Почаїв, де знаходиться монастир Почаївська лавра.

Зараз ви читаєте новину «Під Черніговом перекинувся автобус з російськими паломниками: 14 загиблих, 22 поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі