понеділок, 08 жовтня 2018 17:31

Першокласника біля школи збив шлагбаум

Першокласника біля школи збив шлагбаум
На Житомирщині 1-класника біля школи збив шлагбаум. Фото - Новини Закарпаття

На Житомирщині першокласника біля школи збив шлагбаум. 6-річний хлопчик у важкому стані - в лікарні. У нього відкритий перелом щелепи та лівої руки.

Трагедія трапилася о 8:10, хлопчик із батьком саме йшов на заняття. У цей час до шкільної котельні вантажівка завозила дрова. Водій відкрив шлагбаум, в'їхав на територію школи. Але не "вписався" у поворот, і причепом зачепив металеву стрілу. Від сильного удару вона відірвалася та полетіла в дитину, повідомляє ТСН.

"Я почув глухий удар. Обернувся: дитя підлетіло. Рука висіла, а з обличчя текла кров", - розповідає батько потерпілого Дмитро Романюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6-річного хлопчика вбили металеві ворота

Водій не помітив, що сталося, та поїхав далі. Зупинили його крики свідків.

У поліції відкрили кримінальне провадження. До відповідальності хочуть притягнути не лише водія вантажівки, а й адміністрацію школи, що дозволила такі маневри на шкільному подвір'ї.

У селищі Клевань поблизу Рівного 28-річний водій автомобіля "ВАЗ-2105" зіткнувся із шлагбаумом. Внаслідок ДТП загинув 31-річний пасажир легковика.

Зараз ви читаєте новину «Першокласника біля школи збив шлагбаум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі