понеділок, 01 червня 2015 18:58

Перший день літа на Донбасі пройшов під звуки танка та ворожої артилерії

Перший день літа на Донбасі пройшов під звуки танка та ворожої артилерії
Фото: tsn.ua

Протягом дня російсько-терористичні війська відкривали вогонь на Артемівському і Донецькому напрямках, по Широкиному працював танк.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

День 1 червня видався майже спокійним на Луганському напрямку. Тут прихильники фейкових держав один раз обстріляли наших військових зі стрілецької зброї в районі Суходолу.

Не зовсім спокійно було на Артемівському напрямку. Загарбники з гранатометів та стрілецької зброї обстріляли Кірове та Золоте.

На Донецькому – із 120-мм мінометів та гранатометів злочинці більше години вели вогонь по Пісках. А зі 122-мм артилерії гатили по Опитному.

Не дає спокою найманцям і героїчне Широкине. Аморальні прихильники фейкових держав обстрілювали його зі 120-мм мінометів та стрілецької зброї. А після обіду більше години по населеному пункту вів вогонь танк. Цинічні вбивці, щоразу обстрілявши наші позиції, отримували адекватну відповідь і відразу ж просили перемир'я.

Цього дня не обійшлося і без ворожих безпілотників. Вони з'являлися у небі за маршрутами Оріхове – Тошківка, Павлополь – Пищевик, Новотошківське – Голубівське, Луганськ – Перевальськ – Дебальцеве – Горлівка – Вуглегірськ – Дебальцеве – Луганськ.

Зараз ви читаєте новину «Перший день літа на Донбасі пройшов під звуки танка та ворожої артилерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі