четвер, 12 березня 2015 09:30

Перемир'я без перемир'я: терористи 49 разів відкривали вогонь, під Широкиним працював снайпер

Перемир'я без перемир'я: терористи 49 разів відкривали вогонь, під Широкиним працював снайпер
Фото: depo.ua

За добу на Донбасі зафіксовано 49 обстрілів позицій сил АТО. Найгарячіша точка напруження - Широкине.

Про це на брифінгу повідомив речник Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов, передає Gazeta.ua.

"Із 49 обстрілів бойовики 6 разів використовували артилерію та 17 разів - міномети.

На Луганському напрямку зафіксовано 3 обстріли, а також одне бойове зіткнення, яке сталося в районі населеного пункту Довге, що на узбережжі річки Сіверський Донець.

На Донецькому напрямку кількість порушень припинення вогню з боку бойовиків зафіксовано на рівні 26. Терористи вели вогонь по наших позиціях у районах населених пунктів Авдіївка, Опитне, Водяне, Піски. Відкривали вогонь, використовуючи артилерію, міномети, автоматичні гранатомети та стрілецьку зброю.

На Артемівському напрямку було також неспокійно. Бойовики 11 разів відкривали вогонь по наших позиціях, що розташовані в районах населених пунктів Комишуваха, Луганське, Лозове, Майорське та Ленінське. Використовували також артилерію, стрілецьку зброю та міномети.

На півдні зони АТО за добу зафіксовано 8 обстрілів позицій українських військовослужбовців. Найгарячіша точка напруження - це район населеного пункту Широкине. Бойовики використовували стрілецьку зброю, міномети та автоматичні гранатомети, там працював снайпер", - повідомив Селезньов.

Зараз ви читаєте новину «Перемир'я без перемир'я: терористи 49 разів відкривали вогонь, під Широкиним працював снайпер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі