середа, 21 листопада 2018 17:57

Перехожі знайшли труп у таксі

Перехожі знайшли труп у таксі
У Харкові перехожі виявили мертвого чоловіка в припаркованому авто. Фото - YouTube

Вранці 21 листопада на вулиці Холодногірській, 16, в Харкові перехожі виявили мертвого чоловіка. Тіло було в припаркованому автомобілі, повідомили очевидці в соцмережах.

"Стояла припаркована машина таксі Nissan Leaf, за кермом сидів чоловік. Його голова і руки лежали на кермі, і він був мертвий. На вигляд загиблому трохи більше 40 років", - кажуть свідки, передає gx.net.ua.

Інформацію про смерть таксиста підтвердили в обласній поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка без документів знайшли мертвим на клумбі

"Повідомлення про труп в машині надійшло 21 листопада о 07:50. Загиблим виявився 42-річний чоловік. Слідів насильницької смерті виявлено не було. Тіло відправлено в морг, де після розтину стане зрозуміло від чого помер автолюбитель", - підкреслили у відомстві.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, ведеться слідство.

20 листопада на березі Фрунзенського каналу в Дніпрі виявили труп чоловіка. Особу загиблого досі встановити не вдалося. Тіло чоловіка недалеко від будинку № 15 на вулиці Шолохова побачили місцеві жителі, про що відразу ж повідомили в поліцію. Невідомий лежав з оголеним торсом, ноги його були в воді.

Зараз ви читаєте новину «Перехожі знайшли труп у таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі