пʼятниця, 06 листопада 2020 10:26

Перехожа зняла на відео замах на вбивство
3

У Харкові   перехожа допомогла викрити чоловіка, який вдарив ножем іншого
Фото: hk.npu.gov.ua
У Харкові   перехожа допомогла викрити чоловіка, який вдарив ножем іншого
У Харкові   перехожа допомогла викрити чоловіка, який вдарив ножем іншого

У Харкові перехожа стала свідком конфлікту між 2 чоловіками, внаслідок якого один із них отримав ножа в груди. Подія сталася 5 листопада близько 15:30 по вулиці Роганській.

Жінка встигла відзняти його на відео і тим самим допомогла правоохоронцям потім розшукати злочинця, повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

"39-річного постраждалого з ножовим пораненням грудної клітини доправили до лікарні. Свідком злочину стала перехожа, яка запам'ятала прикмети нападника та викликала медиків і поліцію. Також заявниця зняла конфлікт між чоловіками на відео. Вже за кілька годин правоохоронці знайшли нападника. Ним виявився 38-річний місцевий мешканець", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопцеві посеред вулиці встромили ножа у груди

Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Затриманому загрожує до 15 років ув'язнення. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

В Одесі на просп. Добровольського зарізали 2 людей. Закривавлені тіла потерпілих побачила очевидиця, і зателефонувала до поліції. Жінка викликала "швидку", лікарі констатували смерть. Підозрюваного знайшли за 200 км від Одеси.

Зараз ви читаєте новину «Перехожа зняла на відео замах на вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі