субота, 02 квітня 2022 08:40

Спецтема: Війна Росії проти України

"Передали привіт окупантам" - ЗСУ вщент рознесли важку вогнеметну систему "Буратіно"
3

Збройні сили України знищили важку вогнеметну систему ворога ТОС-1 "Буратіно".

Такі системи залпового вогню як ТОС-1 "Буратіно" і його вдосконалена версія ТОС-1А "Солнцепек" здатні завдати жахливої шкоди та втрат цивільному населенню, повідомляють у генеральному штабі ЗСУ.

"Командування Сил спеціальних операцій ЗС України , Сухопутні війська ЗС України й територіальна оборона ЗС України передали черговий привіт російським окупантам від українського народу. Зокрема, знищено й важку вогнеметну систему "Буратіно". Разом переможемо", - написали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нишпорив біля блокпостів і фотографував їх на телефон: у Житомирі "спакували" корегувальника вогню

Знищена техніка окупанта
Фото: Генштаб
Знищена техніка окупанта
Знищена техніка окупанта

14-та окрема механізована бригада імені князя Романа Великого ліквідувала важку вогнеметну систему ворога ТОС-1 "Буратіно". "Росія і поняття людяності й гуманізму взаємопов'язані десь так само, як морська свинка й море. Жорстока й цинічна бензоколонка, яка уявила себе державою, не розуміє нічого, окрім мови сили. І отримує те, на що заслуговує", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «"Передали привіт окупантам" - ЗСУ вщент рознесли важку вогнеметну систему "Буратіно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі