субота, 31 грудня 2022 16:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Перед масованим ракетним ударом по Україні Путін відвідав штаб військ РФ

Перед масованим ракетним ударом по Україні Путін відвідав штаб військ РФ
Під час відвідування штабу президента РФ Володимира Путіна супроводжували голова міноборони Сергій Шойгу та начальник генштабу ЗС РФ Валерій Герасимов. Фото: Getty Images

Вранці 31 грудня російський диктатор Володимир Путін нібито відвідав штаб Південного військового округу, що розташований у Ростові-на-Дону.

Про це заявив спікер президента російської Федерації Дмитро Пєсков. За його словами, там глава Кремля поспілкувався з командувачами та вручив прапори армійським корпусам, "зокрема Донецькому та Луганському", передає російське видання "Коммерсант".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кремлі випустили методички для пропагандистів про підсумки 2022 року – ЗМІ

Під час відвідування штабу Путіна супроводжували голова міноборони Сергій Шойгу та начальник генштабу ЗС РФ, перший заступник міністра оборони Валерій Герасимов.

Також Пєсков додав, що там було записано новорічне звернення Путіна до росіян.

Відновлення публічних виступів російського диктатора Володимира Путіна свідчить про стурбованість президента Російської Федерації своєю популярністю серед росіян та іміджем у Росії.

Путін почав частіше з'являтися на публіці в російських містах і частіше робити розпливчасті заяви про вторгнення РФ в Україну, повідомляє американський Інститут вивчення війни (ISW).

Останніми днями це особливо помітно, порівняно з його відсутністю в громадській діяльності протягом перших 10 місяців війни.

Зараз ви читаєте новину «Перед масованим ракетним ударом по Україні Путін відвідав штаб військ РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі