вівторок, 14 серпня 2018 13:48

Педофіл напав на 9-річну дівчинку

Педофіл напав на 9-річну дівчинку
Будинок, де живе родина потерпілої від педофіла дівчинки. Фото - ТСН

Людиною, котра здійснила спробу зґвалтування 9-річної дитини на Київщині у присутності 5-річного братика постраждалої, виявився раніше судимий громадянин України.

У поліції кажуть, що він безробітний, не має сім'ї, а покарання відбував за крадіжки та грабежі, йшлося в ТСН.

На час слідства затриманий перебуватиме у СІЗО. З дітьми працюють психологи. 28-річна мама дітей ні з ким не спілкується. Ховається в будинку та відмовляється відчиняти двері. Сусіди вважають, що цю жінку теж не завадило б віддати під суд за пияцтво і недогляд за малечею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя 2 роки продавало сина педофілам

Про родину відомо, що в селі вона з'явилася два місяці тому, жила відсторонено, але мирно. Перший час нічого лихого при них сказати не було приводу, але згодом матір дітей почала вчащати до крамниці за пивом. Саме у крамниці вона познайомилася з чоловіком, вони разом випили і вирішили продовжити застілля уже в неї вдома. Дорогою жінка згадала, що забула купити сигарети, повернулася до магазину, а от незнайомця відправила з власними дітьми додому. Там вона їх застала в заростях кукурудзи, де чоловік намагався зґвалтувати її доньку.

Матері, яка довірила дітей незнайомцю, загрожує штраф за неналежне виконання обов'язків.

Напад на дитину стався у селі Дрозди Білоцерківського району Київської області. Ґвалтівника затримали через 15 годин неподалік від місця злочину. Йому загрожує до 12 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Педофіл напав на 9-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі