четвер, 17 вересня 2020 18:11

Пасажирка побила кондукторку через маску

Пасажирка побила кондукторку через маску
Кондукторка написала заяву до поліції. Фото: facebook.com/КП-СМР-Електроавтотранс

У Сумах стався інцидент. У салоні тролейбуса №275, який курсував за маршрутом №7 Хіммістечко – Центроліт жорстоко побили кондукторку. Про це повідомляє пресслужба КП СМР "Електроавтотранс" у Facebook.

За словами кондукторки Світлани, на зупинці "Вишневий сад" до салону зайшли дві жінки, одна з них була без захисної маски.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчину побили за два місця в маршрутці

"Зауваження надіти маску одна з пасажирок, яка перебувала у стані алкогольного сп'яніння, сприйняла доволі агресивно: почала лаятися, використовуючи нецензурну лексику, ображати кондуктора та навіть вирішила з'ясувати стосунки з водієм. На повторні прохання дотримуватися вимог карантинних обмежень та надіти засіб індивідуального захисту або ж залишити салон комунального транспорту, рішуче налаштована пасажирка ніяк не реагувала й продовжувала скандалити. В результаті водій був вимушений зупинити рух тролейбуса. Тоді як кондуктор вийшла з салону на зупинку і почала викликати поліцію, розлючена пасажирка накинулася на неї: спочатку працівниця підприємства отримала удар в обличчя, потім – удари по руках, ногах, тілу", – розповіли в "Електроавтотрансі".

Зупинити бійку та вгамувати п'яну пасажирку насилу змогли водій, перехожі та поліція, яка вже прибула на місце за викликом.

Кондукторка захищалася, як могла, але ж травмувань уникнути не змогла. Лікарі зафіксували на руках та обличчі потерпілої численні гематоми, забій 3-го та 4-го пальців лівої руки та променевої кістки на правій руці. Після допомоги медиків жінка написала заяву до поліції.

Пасажири маріупольської маршрутки жорстоко побили кондуктора. Двоє хлопців, які їхали в маршрутці, дуже голосно розмовляли і сміялися, заважаючи оточенню. Коли кондуктор зробив зауваження бешкетникам, ті, недовго думаючи, почали його ображати, а потім пустили в хід кулаки.

Зараз ви читаєте новину «Пасажирка побила кондукторку через маску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі