субота, 03 грудня 2022 13:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Партизани плідно попрацювали біля Луганська: подробиці

 

Біля Луганська згоріло обладнання автоматизованого управління залізницею.

Підпалили шафу СЦБ на ділянці залізничного сполучення Луганськ ‒Лантратівка в районі Луганської ТЕС. Про це у Telegram повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Він натякає на вдалу роботу луганських партизанів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Енергодара зав'язався бій між окупантами та партизанами: у росіян втрати

"З вогником устаткування було знищено. За оцінкою фахівців, знищення такої системи призведе до переведення в "ручний режим" управління ділянкою залізничного сполучення. Як наслідок ‒ унеможливить своєчасне доставлення вантажів військового призначення до передових позицій рашистів орієнтовно на 14-20 діб. Слава українським партизанам!", ‒ пише Гайдай.

Українські військові просуваються на Луганському напрямку попри серйозну оборону росіян. Бої йдуть за кожний метр, сказав голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі телеканалу FREEDOM.

Біля Мелітополя Запорізької області знищили казарми російських окупантів. У селищі Мирне за 10 км від Мелітополя зруйнували клуб. У ньому розмістили казарму росіян, повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Зараз ви читаєте новину «Партизани плідно попрацювали біля Луганська: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі