середа, 08 січня 2020 07:50

Падіння українського літака зняли на відео

Падіння українського літака зняли на відео
В Ірані розбився український "Боїнг". Фото - varlamov.ru

У мережі Twitter з'явились кадри падіння українського рейсу Тегеран-Київ, що впав на території Ірану.

Відео опублікував кореспондент BBC Iran Алі Хашем.

На відео можна побачити, як у чорному небі стрімко втрачає висоту вогняна куля. При наближені до землі видно два спалахи вибухів, причому другий - більш потужний.

В авіатрощі розбитвся український літак авіакомпанії МАУ Boeing 737 зі 180 пасажирами на борту. За повідомленнями іранських ЗМІ, остання інформація про місцезнаходження літака була отримана в районі міста Паранд недалеко від Тегерана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авіакатастрофа в Ірані: всі люди на борту загинули

Після ракетних обстрілів військових баз США з боку Ірану на території Іраку, що відбулись в ніч на 8 січня, США заборонили польоти своїх цивільних літаків над Іраком і Іраном, а також над водами Перської та Оманської заток.

Пасажирський літак міжнародних авіаліній України розбився в районі міжнародного аеропорту імені Імам Хомейні в Тегерані, столиці Ірану. У повідомленні іранського інформагентства FARS йдеться, що аварія сталася "незабаром після зльоту через технічні проблеми".

Зараз ви читаєте новину «Падіння українського літака зняли на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі