понеділок, 28 жовтня 2019 08:55

Пацієнт під час руху випав зі "швидкої": відео інциденту

Пацієнт під час руху випав зі "швидкої": відео інциденту
У Новомосковську Дніпропетровської області пацієнт під час руху випав із задніх дверей швидкої допомоги. Фото - скріншот

У Новомосковську Дніпропетровської області пацієнт випав із задніх дверей швидкої допомоги прямо на дорогу.

Водій, який їхав позаду автомобіля, встиг зманеврувати і запобігти наїзду. Відео інциденту опубліковано в Facebook-спільноті "Просто Дніпропетровськ". У коментарях під відео водія "швидкої" звинуватили у недбалості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка на ходу випала з мікроавтобуса на проїжджу частину

За іншими даними, нетверезий хворий був проти госпіталізації, а під час транспортування намагався будь-якими способами вийти з машини. Медпрацівники намагалися його втримати, однак сили були нерівні.

Під час падіння чоловік отримав забій голови. Із метою безпеки транспортування хворого продовжили у супроводі правоохоронців.

У Тернопільській області неповнолітня дівчина випала з автобуса під час руху і загинула. Дівчинка стояла на сходинках, коли автобус в'їхав у яму. Неповнолітня, намагаючись втриматися, схопилася за ручку дверей і вони відкрилися.

Зараз ви читаєте новину «Пацієнт під час руху випав зі "швидкої": відео інциденту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі