середа, 26 жовтня 2022 01:40

"Пацанів відправляють на забій, трупи не дозволяють забирать" - окупант в істериці скаржився на командирів

"Пацанів відправляють на забій, трупи не дозволяють забирать" - окупант в істериці скаржився на командирів
Російських військових кидають у бій на несправній техніці. Фото: Новинарня

Військовослужбовець РФ на Донецькому напрямку просить дружину достукатися до вищого керівництва і пояснити реальну ситуацію на фронті.

Він повідомив жінці, що їм наказують йти в наступ на старій техніці, яка глохне. А тіла вбитих російських солдатів не дозволяють забирати з поля боя. Про це йдеться у перехопленні, яке оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"На міноборони пишіть, у прокуратуру – танки несправні. Направляють на самий "передок" - от нас сьогодні направили почати наступ – у нас танки неробочі, глохнуть через кожні 50 метрів", - уточнив росіянин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нах*й це треба взагалі?" – перехопили істерику окупанта про умови проживання

За словами військовослужбовця РФ, на них кричить їхнє командування, а вони нічого не можуть зробити.

"Вони посилають пацанів на забій. Тут просто… кладуться у полі трупи", - заявив він.

За словами окупанта, їхнє командування не дає їм навіть дзвонити рідним. "У нас тут руки зв'язані", - сказав він.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 23 жовтня становлять понад 67 470 осіб. За добу лави "200-х" поповнили ще понад 400 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Українська війська ведуть наступальні операції на кількох напрямках у південних та східних областях. Росіяни атакують під Донецьком, повідомляє міністерство оборони Великої Британії у Twitter. У Херсонській області ЗСУ проводять наступальні дії з боку Миколаєва, біля Снігурівки та вздовж правого берега Дніпра.

Зараз ви читаєте новину «"Пацанів відправляють на забій, трупи не дозволяють забирать" - окупант в істериці скаржився на командирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі