середа, 12 червня 2019 22:42

Отруєння у Львові: кількість постраждалих зростає

Отруєння у Львові: кількість постраждалих зростає
Ресторан працював без дозволу. Фото: УНІАН

Більше 50 осіб отруїлося у львівському ресторані "Червона рута". Заклад закрили.

"Вчора станом на 21.00 вже почали надходити люди, які були не на весіллі, а на банкетах на наступний день. На сьогодні ми маємо 55 осіб постраждалих, з них 6 дітей. В інфекційній лікарні на лікуванні перебуває 46 осіб, з них 5 дітей", - розповіла головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області Зоряна Стоцько, повідомляє львівська міськрада.

Фахівці встановили, що заклад не було зареєстровано. Він працював самовільно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Отруєння на весіллі: госпіталізували 39 людей, постраждали діти

"У закладі допущені дуже серйозні порушення - дозволено привести певні страви організаторами весілля, які теж могли спричинити отруєння. Але і в самому закладі були надзвичайно великі порушення санітарного законодавства. У харчоблоці стелі, підлоги - усі уражені грибком", - зазначила Стоцько.

На святі було близько 100 осіб. Зранку 10 червня по допомогу звернулися 20 осіб, із них одна дитина, 2009 року народження. Госпіталізували 18 осіб, у тому числі дитину. Стан пацієнтів середньої тяжкості. Їм надають комплекс лікувально-діагностичних заходів.

Зараз ви читаєте новину «Отруєння у Львові: кількість постраждалих зростає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі