четвер, 07 квітня 2016 11:55

Батько розбив голову дитині за непослух

Батько розбив голову дитині за непослух

12-літню дівчину із села Сухостав, що в Гусятинському районі на Тернопільщині з гематомами, струсом мозку та черепно-мозковою травмою госпіталізували у центральну районну лікарню. Дитину побив батько.

"Сім'я дивна трохи, я час від часу до них навідуюся. Дівчинка Наталя в цій сім'ї живе з батьком, він любить трохи випити. Мати дитину покинула давно. Степан одружився на іншій, зі своїми дітьми. Їх відали до інтернату, вони лише на вихідні приїздять до хати. А 12-річна Наталя ходить в школу до нас в селі. Степан любить її, купує їй все, десь недавно комп'ютер придбав і піаніно, щоб вчилася. Правда, як трохи під градусом, то зовсім неадекватний стає. Як і його жінка. Та, нещодавно, свою рідну доньку кип'ятком ошпарила, бо їй здалось, що мала її не слухає. А Стьопа, от свою тепер побив, казав, що вона до нього пащекувала", - розповідає Сухоставський сільський голова Михайло Олійник.

Степан Козакевич того дня випив. Сказав дочці вчити уроки. Коли вона відмовилась, почав бити. Руками наносив удари по голові та тілу. Дівчинці вдалось вирватись та втекти до сусідки. Звідти викликали поліцію. З батьком правоохоронці провели бесіду. Дитина повернулася додому надвечір, наступного дня пішла у школу. Під час уроків їй і стало погано. Вчителі викликали "швидку".

Читайте також: Водія іномарки побили за збитий візок з дитям

"Наталя була в синцях, зі струсом мозку її поклали в лікарню. Коли Степан про то дізнався, зразу пішов її провідувати. Любить малу. Тепер щодо нього в село навіть спеціальна комісія приїздила, вирішували - залишати йому дитину, чи забрати в інтернат. Рішення поки що немає", - додає голова.

Зараз ви читаєте новину «Батько розбив голову дитині за непослух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі