пʼятниця, 11 листопада 2016 10:45

Батько прокурорів на BMW X5 збив жінку

Батько прокурорів на BMW X5 збив жінку

У Тернівському районі Кривого Рогу чоловік насмерть збив 80-річну жінку. Це сталося учора, на вулиці Олексія Солом'яного, пише "Первый Городской".

За кермом машини сидів Володимир Мельник. Він і викликав правоохоронців. Свою провину чоловік повністю визнав.

Попередньо відомо, що жінка перебігала дорогу в недозволеному місці. Медики, які приїхали на виклик, констатували смерть потерпілої.

Ділянка дороги не освітлена і на ньому немає розмітки для пішохідного переходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В будинок врізався Mercedes, загинула 17-річна дівчина

В 1994 році Володимир був обраний народним депутатом у Верховну Раду України. Після закінчення терміну депутатських повноважень очолив фермерське господарство ім. Шевченка. У 2001 році — голова Криворізької райдержадміністрації. У цьому ж році очолив районний осередок Аграрної партії України. З грудня 2004 року є головою Криворізької райради.

Його син, Олександр Мельник – начальник Софіївського відділу Жовтоводської місцевої прокуратури. За кермом авто зазвичай бачили саме його. Машина часто стоїть біля прокуратури в Софіївці. Другий син Володимира – Микола Мельник, працював у місцевій прокуратурі №3.

Прокурора Анатолія Душинського, який за кермом Mitsubishi збив насмерть 17-річного пішохода у Кропивницькому, відпустили на волю. Душинський на момент наїзду на дитину був нетверезий.

Чоловік отримав 7 років тюрми, але не відсидів і третини терміну. Відпустили за добросовісну поведінку і за законом Савченко, згідно з яким рік у СІЗО рахують за два.

Зараз ви читаєте новину «Батько прокурорів на BMW X5 збив жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі