пʼятниця, 03 лютого 2023 18:25

Організаторів знущань над дівчатами залишили в СІЗО

Блогеру "п'яних" вечірок Андрію Ярині і його другові Ярославу Домбровському обрали запобіжний захід тримання під вартою.

Обоє залишатимуться під вартою до 1 квітня без внесення застави. Про це повідомили "Суспільне".

  Блогер Андрія Ярина (праворуч) залишиться у СІЗО.
Блогер Андрія Ярина (праворуч) залишиться у СІЗО.

19-ти річний Андрій Ярина був ведучим трансляцій, повідомляють.

Чоловік родом із Хмельниччини. Звинувачення у ґвалтуваннях підозрюваний відкидає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раднику заступника Резнікова вручили підозру

"Підозрюється у розповсюдженні відео порнографічного характеру. Він з хлопцями знімали відео дівчат у непритомному стані, далі розповсюджували у Telegram-каналі. Підозрюваний може переховуватись, може знищити речі та документи, які потрібні слідству. Ярині необхідно обрати запобіжний захід – тримання під вартою", – сказав прокурор.

Сторона обвинувачення наполягала на утриманні підозрюваного під вартою і не відпускати підозрюваного під заставу.

Під час спілкування обвинуваченого із суддею, той сказав, що все робив заради контенту.

Під час обшуку у кишені Ярини знайшли $4 тис. Чоловік розповів присяжним, що отримав ці гроші від продажу одягу із секонд-хенду.

Адвокат підозрюваного Олег Охман справу назвав політичною. Заявив, що від потерпілих дівчат заяв не надходило.

Співорганізатор вечірок Ярослав Домбровський теж залишатиметься під вартою.

Прокурори сказали, що той мав речовину, схожу на наркотики, проте це ще має довести слідство. Затриманий навчається в Тернополі. Адвокат сказав, що той не мав доступу до Telegram-каналу, ніде не зафіксовано, що робив фото. Батьки виявили бажання внести заставу.

"Нікого не знімав, я не маю доступу до соцмереж. Участь вечірках – єдине, де брав участь. Я до нікого не ліз, нікому нічого поганого не зробив" – сказав Домбровський.

31 січня телеведуча і продюсерка Ярослава Кравченко розповіла, що підписниця скинула їй аккаунт, автори якого напоюють дівчат алкоголем і транквілізатором, а потім роблять стріми. Дівчат знімали майже без одягу, вони лежали непритомні на підлозі. Блогери торкалися їх і коментували побачене.

Національна поліція повідомила, що в організаторів вечірок провели обшуки. Реакція буде швидкою і вичерпною, заявили правоохоронці.

2 лютого повідомили про підозри блогерам.

Зараз ви читаєте новину «Організаторів знущань над дівчатами залишили в СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі