четвер, 15 липня 2021 13:07

Оперативник загинув під час конвоювання ґвалтівника

Оперативник загинув під час конвоювання ґвалтівника
На Донеччині під час конвоювання підозрюваного загинув поліцейський 38-річний Олександр Корж. В органах внутрішніх справ працював 21 рік. У нього залишилися дружина та 10-річний син. Фото: dn.npu.gov.ua

На Донеччині під час конвоювання підозрюваного в зґвалтуванні загинув поліцейський 38-річний Олександр Корж.

Авто з'їхало в кювет і перекинулося поблизу міста Родинське. Майор Корж, який був за кермом, загинув на місці. Аварія сталася сьогодні вранці, 15 липня, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Майор поліції Олександр Корж разом із колегою на службовому автомобілі доправляв із Луганської області злочинця, затриманого за зґвалтування. Авто з'їхало в кювет і перекинулося. Олександр, який був за кермом, загинув, пасажири зазнали тілесні ушкодження", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський на джипі в'їхав у вантажівку та загинув

Олександр Корж був старшим оперуповноваженим Волноваського райвідділку поліції. Присвятив службі в органах внутрішніх справ 21 рік.

"Усе життя працював у розшуку зниклих безвісти осіб і злочинців, які переховувалися від закону. Повернув додому сотні людей і не дав уникнути покарання винуватцям. З початку року Олександр обійняв посаду старшого оперуповноваженого сектору розкриття злочинів проти особи відділу кримінальної поліції та почав розкривати тяжкі й особливо тяжкі злочини", - розповіли колеги.

В Олександра залишилися дружина й 10-річний син, додали в департаменті карного розшуку Нацполіції.

В автомобільній аварії загинув поліцейський 24-річний Владислав Кірій із Борисполя Київської області. Патрульний їхав в автомобілі, водійка якого не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну смугу. У результаті зіткнулася з автобусом. Чоловік тільки приєднався до лав поліції і навчався в академії. У загиблого залишилися дружина й 5-місячна дитина.

Зараз ви читаєте новину «Оперативник загинув під час конвоювання ґвалтівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі