неділя, 17 квітня 2022 07:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти обстріляли Херсонщину системами залпового вогню

Окупанти обстріляли Херсонщину системами залпового вогню
Окупанти обстріляли села Криворізького району. Фото ілюстративне: Сергій Долженко

Російські терористи 16 квітня завдали кілька обстрілів системами залпового вогню по прифронтових селах Херсонської області і в районі сіл Криворізького району.

У результаті обстрілів пошкодження отримали деякі будинки і ферми. Жертв немає. Про це повідомив голова військової адміністрації Кривого Рога Олександр Вілкул.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські морпіхи готуються до штурму Маріуполя

"Ситуація в Кривому Розі і Криворізькому регіоні стабільна і знаходиться під контролем ЗСУ. Ми також відновлюємо життєдіяльність населених пунктів півночі Херсонської області, які були звільнені українською армією від окупантів", - зазначив Вілкул.

Окупаційна адміністрація Херсона намагається переконати місцеве населення, що злочини РФ в Україні чиняться на благо людей, а "збройні сили РФ не воюють з українським народом". Начебто війна розпочалася через "західні плани" знищити російський та український народи. Саму війну називають "операцію з ліквідації антинародного київського режиму".

Зараз ви читаєте новину «Окупанти обстріляли Херсонщину системами залпового вогню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі