пʼятниця, 13 січня 2023 13:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти риють окопи навколо аеродрому "Бельбек": відео

Окупанти риють окопи навколо аеродрому "Бельбек": відео
Російські загарбники почали рити траншеї навколо аеродрому "Бельбек". Фото: скріншот з відео

Російські загарбники почали рити траншеї навколо аеродрому "Бельбек" у тимчасово окупованому Криму.

Вони також встановлюють бетонні загорожі, відомі як "зуби дракона". Про це повідомляє місцевий Trlrgram-канал "Крымский ветер".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Удар по Путіну": американські експерти оцінили шанси України звільнити Крим

"Навколо аеродрому "Бельбек" під Севастополем риють траншеї і встановлюють бетонні тетраедри ("зуби дракона"). Побоюються атаки танків і піхоти?", – йдеться у повідомленні.

Там також оприлюднили відео, на якому видно окопи.

Додається, що у Криму почали "посилено готуватися до курортного сезону", особливо на ділянці берега від селища Заозерне до села Молочне. До публікації додали фотографію блокпосту з мішками із піском.

Поблизу населеного пункту Раденськ Херсонської області окупанти побудували мережу окопів і бліндажів з використанням морських контейнерів.

Перед цим вони облаштовувалися під польовий госпіталь, повідомив Генштаб Збройних сил України у ранковому зведенні 12 січня.

Тим часом в окупованому Криму оголосили набір найманців до новостворених так званих приватних військових компаній "Щит" і "Русич".

Зараз ви читаєте новину «Окупанти риють окопи навколо аеродрому "Бельбек": відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі