неділя, 31 березня 2013 15:50

Охорона Вуглегірської ТЕС погрожувала побити журналістів, які проводили зйомку

Охорона Вуглегірської ТЕС погрожувала побити журналістів, які проводили зйомку
Кадр з відео youtube.com

В мережі Інтернет було поширено відео, на якому видно, як чоловік у куртці з написом "Охорона" забороняє представникам ЗМІ проводити зйомку Вуглегірської ТЕС, яка постраждала в результаті пожежі.

При цьому чоловік дістав кийок і заявив, що застосує його в разі, якщо журналісти будуть проводити відеозйомку. "Я буду застосовувати спецзасоби, тому що мені наказали не допускати ... Будь ласка, звертайтеся до керівництва (ТЕС - Gazeta.ua). Отримайте дозвіл і знімайте собі на здоров'я ", - заявив охоронець.

При цьому він заявив, що зйомки заборонені за інструкцією.

Як повідомляється в інформації до ролика він був знятий на відстані півкілометра від ТЕС.

Нагадаємо, 29 березня о 15:15 в місті Світлодарськ на Вуглегірської теплоелектростанції ДАЕК "Центренерго" на другому блоці сталося загоряння обладнання, перетирають вугілля в пил. Надалі вогонь поширився на покрівлю будинку на площі орієнтовно 1500 кв. м. Силами ГосЧС із задимленої середовища врятовано 10 осіб. Одна людина загинула і п'ятеро постраждали.

Масштабна пожежа була ліквідована лише в 5 годин ранку 30 березня. В результаті події дванадцятитисячне місто опинилося відрізаним від усіх комунікацій.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Охорона Вуглегірської ТЕС погрожувала побити журналістів, які проводили зйомку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі