понеділок, 11 жовтня 2010 18:15

Охоронець пограбував клуб, щоб повернути весільні гроші

Охоронець пограбував клуб, щоб повернути весільні гроші

8 жовтня 25-річний охоронець інтернет-клубу в смт Макарів Київської області організував пограбування свого місця роботи. Діяв разом з 26-річним подільником, який двічі був засуджений за крадіжки і один раз за шахрайство.

Інтернет-клуб в центрі Макарова працює цілодобово. О 4-й годині ранку в приміщенні нікого не було. Касирка підраховувала гроші.

- Охоронець був в хороших стосунках з господарем закладу. Знав, що в сейфі знаходиться виручка за кілька місяців, - говорить кореспонденту Gazeta.ua Юлія Сінчак з обласної міліції . - От і скористався можливістю.

Під приводом витрухнути сміття з пилососу, охоронець вийшов на двір. За кілька хвилин касирка почула крики з вулиці. Двері відчинилися і до неї підбіг чоловік у масці. Погрожуючи вбити, кинув їй в обличчя чорний поліетиленовий пакет і наказав скласти туди всі гроші. Дівчина виконала. Коли все скінчилося, викликала міліцію і "швидку".

На землі біля входу лежав закривавлений охоронець. Поки він імітував в лікарні струс мозку, міліція затримала нападника. Попри значний кримінальний досвід і те, що камери спостереження у клубі не працювали вже майже два місяці, його вирахували за одну добу. Ховався в столиці. Хотів повернути в сімейний бюджет подаровані на весілля два роки тому 12 тисяч гривень, які він програв в гральних автоматах.

- Родина абсолютно нормальна, - пояснює Юлія Сінчак. В них був такий порядок, що всі гроші повинні бути в чоловіка. От він їх і заникав. Жінка не знала, що він їх програв.

Вкрадені сто тисяч гривень подільник охоронця сховав у недобудованому гаражі на околиці Макарова. Коли виконавця зловили, він видав організатора. Витратити нічого не встигли. Гроші в повному обсязі повернуться господарю клуба. Проти зловмисників відкрито кримінальну справу за розбій. Їм загрожує до 12 років в'язниці з конфіскацією майна. Касирка звільнилася на другий день.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Охоронець пограбував клуб, щоб повернути весільні гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі