субота, 26 вересня 2020 13:47

Одразу вибухнув: з'явилося відео падіння АН-26

Одразу вибухнув: з'явилося відео падіння АН-26
На Харківщині розбився літак АН-26. На борту перебували 7 офіцерів та 20 курсантів Університету повітряних сил імені І.Кожедуба. Вижив тільки один. Фото: t.me/dsns_telegram

Військовий літак АН-26, який виконував планові нічні навчання, розбився під Чугуївом на Харківщині неподалік військового аеропорту.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Инсайдер UA".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відомо про загиблих в авіатрощі поблизу Чугуїва

На кадрах видно, як літак різко відхиляється вправо. А після падіння одразу вибухає. На борту перебувало 27 людей. 25 з них загинули на місці аварії, ще один – у лікарні.

26 вересня по всій Україні оголосили днем жалоби. На місце трагедії приїжджають рідні загиблих, люди несуть квіти. Вранці туди прибув президент Володимир Зеленський та міністр оборони.

25 вересня о 20:50 поблизу міста Чугуїв, на відстані близько 2 км до військового аеропорту, сталося падіння літака АН-26 ЗС України військової частини А 4104 з подальшим загоранням. У літаку перебували військові льотчики та курсанти Університету повітряних сил імені І. Кожедуба. Всього на борту було 27 осіб. Вижив тільки один.

Зараз ви читаєте новину «Одразу вибухнув: з'явилося відео падіння АН-26». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі