вівторок, 14 серпня 2012 18:34

Односельці онучки Джемілєва не вірять у самогубство дівчинки

Односельці онучки Джемілєва не вірять у самогубство дівчинки
Мустафа Джемілєв. Фото: glavred.info

Жителі села Щебетовка Феодосійського району не вірять у самогубство 10-річної Джаніке, онуки голови Меджлісу кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. Про це кореспонденту Gazeta.ua сказала місцева мешканка Олександра Федорівна. Прізвище попросила не вказувати.

"Кажуть, Джаніке вирішила налякати батьків, які не взяли її з собою на море. Та ми в це не віримо. Її тіло висіла надто високо, сама туди вона не залізла", - сказала вона.

Жінка розповіла про сім'ю дівчинки.

"Їхня родина завжди трималася осторонь, ніхто з місцевих жителів тісно з ними не спілкувався. Знаю, що батьки дівчинки займалися розведенням коней для кінного туризму. Джаніке вже в три роки міцно трималася в сідлі. Вона була хорошою дівчинкою: відмінно навчалася в школі, ходила на танці. Я не раз була на концертах, в яких вона брала участь. Всі казали, що з неї справжня артистка виросте", - додала Олександра Федорівна.

Нагадаємо, що Джаніке знайшли повішеною у сараї біля будинку вчора ввечері. Батьки поїхали на море, а дівчинку разом з молодшим братом залишили вдома самих.

"Нам ще не подавали документи, а без них говорити нічого не будемо. В них нормальна родина була, нічим особливим не відрізнялися", - сказали у приймальні сільської ради.

В міліції за фактом смерті дівчинки порушили кримінальну справу. За доведення до самогубства передбачено покарання від 7 до 10 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Односельці онучки Джемілєва не вірять у самогубство дівчинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі