четвер, 31 березня 2016 13:31

Один з керівників поліції Чернівецької області співпрацював з ДНР

Один з керівників поліції Чернівецької області співпрацював з ДНР
vlada.io

Заступник начальника управління організаційно-аналітичного забезпечення національної поліції Чернівецької області Володимир Майборос навесні 2014 року співпрацював з бойовиками ДНР, пише видання "Четверта влада".

Тоді він очолював Волноваський райвідділ міліції Донецької області. В мережі з'явилися відео, на яких Майборос заявляє про спільне патрулювання міста міліцією та представниками торористичного угруповання ДНР.

"Всі прекрасно знають настрої нашого народу. Коли відбулися ось ці ось події , коли з'явилися ці ось організації, ми їх зібрали, вони до нас прийшли. Хочу заспокоїти всіх. У нас у Волноваському районі бардаку поки немає. Вони патрулюють спільно з працівниками міліції. І ніяких у нас розбіжностей з цими новими організаціями немає", - заявив Майборос.

На цьому ж круглому столі, в якому брали участь представники місцевої влади, міліції та сепаратистів, один з бойовиків запропонував на всіх адміністративних будівлях Волновахи вивісити російські прапори й підтримав створення федеративної республіки. Начальника міліції не протестував.

Окрім того, в мережі є ще одне відео, яке виклали представники сепаратистів в березні 2014 року. На ньому видно, як працівники міліції разом з бойовиками блокували колону українських військових, яка рухалася до кордону з РФ та змушували їх розвертати автомобілі. В цей час керівником місцевої міліції був Володимир Майборос.

В ГУ Нацполіції Чернівецької області пообіцяли провести службове розслідування
щодо фактів діяльності Майбороса.

Нагадаємо, що екс-очільника Нацполіції Вінницької області Антона Шевцова звинувачують у сепаратизмі. Його було звільнено з посади та порушено проти нього кримінальну справу. Проте вже через три доби після затримання Шевцова було звільнено з-під варти.

Зараз ви читаєте новину «Один з керівників поліції Чернівецької області співпрацював з ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі