понеділок, 22 серпня 2011 22:08

Спецтема: Війна у Лівії

Один з синів Каддафі втік з-під арешту, інший загинув

Один з синів Каддафі втік з-під арешту, інший загинув

Син Муаммара Каддафі Мухаммед втік з-під домашнього арешту, передає Рейтер з посиланням на катарський телеканал Аль-Джазіра.

Військові, які зберегли лояльність лівійському лідеру, штурмом взяли будинок, в якому він утримувався, вступили в бій з охороною і звільнили сина Каддафі.

Раніше повідомлялося, що бунтівники заарештували трьох синів Каддафі - Сейф аль-Іслама, Сааді і Мухаммеда. Про долю самого лівійського лідера точної інформації поки немає.

Телеканал Аль-Джазіра повідомив, що Муаммар, імовірно, лежить у лікарні в районі Таджура, розташованому на сході Тріполі. За іншими даними, полковник все ще перебуває у своїй резиденції укріпленої у кварталі Баб-аль-Азізія, який контролюється вірними йому військовими.

Крім того, з'явилася інформація про те, що у Тріполі виявлено два тіла, які, припускається, належать одному з синів Каддафі Хамісу і главі лівійської розвідки Абдуллі ас-Сенуссі.

У свою чергу "Аль-Джазіра", поширюючи інформацію про можливу загибель Хаміса Каддафі і ас-Сенуссі, який одружений на сестрі Муамара, посилається на неназвані джерела.

Нагадаємо, минулої ночі лівійські повстанці увійшли в Тріполі і тепер контролюють більшу частину лівійської столиці.

Зараз ви читаєте новину «Один з синів Каддафі втік з-під арешту, інший загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі