вівторок, 11 вересня 2012 15:59

Одеського підприємця жорстоко катували, перед тим як вбити

Одеського підприємця жорстоко катували, перед тим як вбити
Кокоша били і катували праскою. Фото: fresh.org.ua

Звіряче вбивство сталося 11 вересня вночі в селі Новосільське Ренійського району Одеської області. Як повідомили в місцевому РВВС, загиблий - голова СВК "Новосільське" Михайло Кокош.

У момент розбійного нападу він перебував у будинку разом зі старшим сином. Дружина керівника в цей час лежала у лікарні, а молодший син був у Ізмаїлі. Саме він після повернення виявив в будинку бездиханні тіла батька і брата. Михайло Кокош був уже мертвий. Його сина доставили у лікарню. Стан хлопця оцінюється як важкий, пише Думская.нет.

За даними РВ ГУМВС, Кокоша били і катували праскою - про це говорить характер поранень на тілах жертв. З будинку викрадено золоті речі та грошові кошти, а також дві мисливські рушниці, зареєстрованих на Кокоша. Головна версія слідства - злочин з метою збагачення. За фактом вбивства і розбійного нападу порушено кримінальну справу.

До розслідування злочину підключилися співробітники обласного управління МВС.

Залишається додати, що Михайло Кокош був керівником одного з найуспішніших сільгосппідприємств Ренійського району, неодноразово обирався депутатом районної ради.

Зараз ви читаєте новину «Одеського підприємця жорстоко катували, перед тим як вбити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі