пʼятниця, 06 січня 2023 19:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Обстріли з танків, мінометів та артилерії: Генштаб розповів про дії ворога

Обстріли з танків, мінометів та артилерії: Генштаб розповів про дії ворога
Російські терористи обстріляли житлові будинки у Кураховому на Донеччині. Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda

Російські окупанти зосереджуються на спробах повного захоплення Донецької області.

Ворог веде наступальні дії на Бахмутському напрямку і безуспішно намагається покращити тактичне положення на Куп'янському, Лиманському та Авдіївському. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

На Авдіївському напрямку ворог обстрілював з танків, мінометів, ствольної і реактивної артилерії по районах Авдіївки, Веселого, Невельського, Красногорівки, Георгіївки, Мар'їнки та Новомихайлівки на Донеччині.

На Бахмутському – вогневого ураження зазнали райони понад 15 населених пунктів. Зокрема, Спірне, Берестове, Білогорівка, Соледар і Бахмут на Донеччині.

На Куп'янському і Лиманському напрямках під вогневий вплив ворога потрапили райони 19 населених пунктів. Серед них – Дворічна, Куп'янськ, Кислівка, Котлярівка, Крохмальне у Харківській області і Стельмахівка, Макіївка, Площанка і Діброва на Луганщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генерал з Москви, полковник з Уссурійська, прапорщик з Хабаровська: воєнних злочинців звели в одну базу

На Новопавлівському напрямку російські окупанти обстріляли Времівку, Велику Новосілку, Вугледар і Парасковіївку на Донеччині.

На Запорізькому – від ворожого вогню постраждали райони 16 населених пунктів. Серед них – Зелене Поле і Новопіль на Донеччині; Гуляйполе, Залізничне, Чарівне, Щербаки і Степове у Запорізькій області і Нікополь на Дніпропетровщині.

На Херсонському напрямку від ворожих артилерійських обстрілів, зокрема, постраждала цивільна інфраструктура Чорнобаївки, Берислава, Золотої Балки і Херсона. Постраждали цивільні.

На Сіверському і Слобожанському напрямках ворог обстріляв райони Миколаївки у Чернігівській області і Стрілечої, Красного, Амбарного, Бугруватки, Гатища, Зеленого та Одрадного на Харківщині.

На Волинському і Поліському напрямках без суттєвих змін. Ворог зберігає військову присутність у прикордонних районах, ознак формування ним наступальних угруповань не виявлено.

Вчора українські воїни знищили понад 530 російських окупантів. За 317 днів знищили понад 110 250 окупантів, 6124 їхніх броньованих машин, 3064 танків, 272 гелікоптерів і 285 літаків.

Сил оборони України відбили атаки російських окупантів у Луганській і Донецькій областях.

Зараз ви читаєте новину «Обстріли з танків, мінометів та артилерії: Генштаб розповів про дії ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі