четвер, 16 квітня 2015 13:07

ОБСЄ почала помічати переміщення техніки та тренування бойовиків

ОБСЄ почала помічати переміщення техніки та тренування бойовиків
Фото: zn.ua

Представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували низку порушень російськими терористами дотримання Мінських угод.

Про це на щоденному брифінгу повідомив речник штабу АТО полковник Андрій Лисенко, передає Gazeta.ua.

"Бойовики демонструють, що налаштовані на подальші бойові дії. Міжнародні спостерігачі ОБСЄ зафіксували військові тренування бандформування "ЛНР" у селі Успенка на окупованій частині Луганщини із залученням 10 танків, 30 БТРів та вантажівок.

Крім того, під час візиту спостерігачів до одного з місць зберігання відведеної зброї так званої "ДНР", чотирьох 152-міліметрових гармат не було на місці.

Також спостерігачі помітили 2 танки Т-72 біля селища Гірне, яке знаходиться на окупованій території", - розповів Лисенко.

Він також зазначив, що представники ОБСЄ разом із Україною почали процес демілітаризації зони Широкиного, щоб дати мирним мешканцям можливість спокійно жити.

Лисенко вкотре наголосив, що українські військові дотримуються усіх умов Мінських домовленостей і відкривають вогонь лише у відповідь.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ почала помічати переміщення техніки та тренування бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі