субота, 21 жовтня 2017 10:40

Облава на педофілів: серед затриманих - держслужбовці і поліцейські

Облава на педофілів: серед затриманих - держслужбовці і поліцейські
Бразильські правоохоронці затримали 108 педофілів у 24 штатах Фото: відкриті пошукові системи

Бразильські правоохоронці провели найбільшу операцію з виявлення педофілів у Латинській Америці. Затримали 108 осіб у 24 штатах країни.

Усі затримані – члени так званого кільця, яке поширювало порнографічні зображення дітей через комп'ютери та смартфони. Серед заарештованих педофілів були відставні поліцейські, державні службовці та керівники футбольних молодіжних клубів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покарали педофіла, який розбещував дівчаток на кладовищі

Їх було складно вирахувати, тому що ті майстерно приховували свою злочинну діяльність. Операції передувало шестимісячне розслідування, в якому були задіяні представники імміграційних служб США і Європи. Під час розслідування слідчі виявили більше 150 тис.файлів педофілічного характеру, пише espreso.tv. Зберігали незаконні файли не на своїх комп'ютерах, а на чужих – в іншій частині країни, або навіть за кордоном.

У Львові 14-річний школяр майже рік займався інтимом із 47-річним чоловіком. Педофіла затримали у готелі на вул. Джерельній, 27 квітня. Він клявся, що хлопець - його родич, вирішив просто відпочити в номері.

Зараз ви читаєте новину «Облава на педофілів: серед затриманих - держслужбовці і поліцейські». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі