четвер, 20 червня 2024 08:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Нічний удар РФ по Київщині - частина області залишилась без світла

Нічний удар РФ по Київщині - частина області залишилась без світла
На Київщині внаслідок російського удару пошкоджено електрообладнання. Фото: t.me/dtek_ua

На Київщині під час нічної російської атаки влучань в об'єкти житлової чи критичної інфраструктури не зафіксовано. Постраждалих немає.

Однак, через падіння уламків ворожих дронів було пошкоджено лінії електропередач та обладнання одного з підприємств. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як сьогодні діятимуть графіки відключення світла

"Внаслідок падіння уламків біля одного з населених пунктів виникла пожежа трав'яного настилу, яка вже ліквідована", - зазначив він.

У компанії ДТЕК уточнили, що під час атаки було пошкоджено високовольтні електромережі у Броварському районі.

"Вже о пʼятій ранку енергетикам вдалося підключити близько 5 250 будинків за резервними джерелами живлення. Ліквідація наслідків обстрілу триває. Робимо все можливе, щоб до кінця дня повернути світло усім родинам Київщини", - наголосили в ДТЕК.

У ніч проти 20 червня ворог знову завдав удару по низці об'єктів енергетичної інфраструктури України. Атаковані об'єкти у Дніпропетровській, Донецькій, Вінницькій та Київській областях.

Внаслідок удару по одній з теплоелектростанцій поранено трьох її працівників. Медики надають їм допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Нічний удар РФ по Київщині - частина області залишилась без світла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі