середа, 01 листопада 2023 09:23

Нічний обстріл України: Клименко повідомив деталі

Нічний обстріл України: Клименко повідомив деталі
У Кременчуці обстріляли нафтопереробний завод. Фото: eastnews.ua

За добу російські окупанти обстріляли 118 населених пунктів у 10 областях.

З початку року це найбільша кількість міст та сіл, які потрапили під удар, повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

"Близько опівночі російські військові атакували нафтопереробний завод у Кременчуці. Упродовж кількох годин майже 100 рятувальників гасили вогонь. Використовували робота для пожежогасіння. На щастя, минулося без жертв", - повідомив він.

Ввечері окупанти обстріляли село Петропавлівка Куп'янського району Харківської області. Одна людина загинула, ще одна отримала поранення.

У Донецькій області внаслідок обстрілу селища Південне загинула одна людина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни обстріляли нафтопереробний завод на Полтавщині

Окупанти тричі з артилерії атакували Нікопольський район Дніпропетровської області. Під удар потрапило місто Нікополь, села Іллінка та Мар'ївка.

Ворог упродовж усієї ночі обстрілювали Херсонську область. У селі Чарівне та місті Берислав постраждали дві людини. Під обстріл потрапило село Чайкине Херсонського району, одна людина загинула. Після опівночі російські військові знову обстріляли Бериславський район. Також нанесли вісім авіаударів по селах Кринки та Львове.

В Очакові Миколаївської області пошкоджено два приватні будинки.

У ніч на 1 листопада російські окупанти атакували об'єкти критичної інфраструктури та військові об'єкти ударними безпілотниками типу Shahed-136/131 та керованою авіаційною ракетою Х-59. Сили ППО знищили ракету та 18 із 20 ударних дронів.

Зараз ви читаєте новину «Нічний обстріл України: Клименко повідомив деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі