понеділок, 19 грудня 2011 22:21

Німецький пенсіонер отримав майже 3 роки в'язниці за інцест з дочкою

Німецький пенсіонер отримав майже 3 роки в'язниці за інцест з дочкою

У Німеччині земельний суд Нюрнберга-Фюрта засудив пенсіонера до 2 років і 8 місяців в'язниці за інцест.

На 69-річного Адольфа Бергбауера подала до суду його дочка, звинувативши батька в тому, що він гвалтував її протягом більше 30 років. Усього йому інкримінували близько 500 випадків сексуального насильства.

Натомість суд відкинув звинувачення в згвалтуванні.

Прокуратура просила дати обвинуваченому 14 років. Але суд погодився із стороною захисту в тому, що версія дочки, якій зараз 46 років, недостатньо переконлива, а перевірити її все одно неможливо.

За даними прокуратури, Бергбауер вперше згвалтував дочку, коли їй було 12 років. Сам Бергбауер стверджував, що це сталося, коли їй було вже 17 років, причому за її згодою. За цей час вона народила від нього трьох дітей, двоє з яких померли, а третій народився інвалідом.

Нагадаємо, нещодавно у Московській області (Росія) поліція затримала 54-річного чоловіка за підозрою в інцесті і педофілії. Жертвою розпусника стала його племінниця, учениця п'ятого класу. У дівчинки діагностували вагітність.

Зараз ви читаєте новину «Німецький пенсіонер отримав майже 3 роки в'язниці за інцест з дочкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі