вівторок, 11 липня 2023 08:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Нічна атака РФ: що летіло і скільки вдалося збити

З 28 ударних дронів, якими росіяни атакували Україну знищено 26 БпЛА Shahed-136/131 та один розвідувальний безпілотник типу Zala.

Крім того Повітряні сили знищили ворожий вертоліт, три ударних безпілотники типу "Ланцет" та чотири розвідувальних дрони оперативно-тактичного рівня, повідомив уранці 11 липня Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

"У ніч на 11 липня російські окупанти атакували Україну з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ) ударними безпілотниками іранського виробництва. Усього в ударі було задіяно 28 дронів-камікадзе. В результаті успішної бойової роботи у зоні відповідальності повітряного командування "Південь" силами та засобами Повітряних сил, у взаємодії із ППО інших складових Сил оборони, знищено 26 ударних БпЛА та один розвідувальний безпілотник", – йдеться у повідомленні.

За поточну та минулу добу авіація ЗСУ завдала по ворожих позиціях понад 20 групових авіаційних ударів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія атакувала Київ дронами-камікадзе: як спрацювала ППО

Автор: facebook.com/GeneralStaff.ua
  Цієї ночі російські окупанти атакували Україну іранськими дронами Shahed-136/131
Цієї ночі російські окупанти атакували Україну іранськими дронами Shahed-136/131

Розпочалася 503-тя доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Росія продовжує вести загарбницьку війну. Не зважаючи на значні втрати, не відмовляється від планів щодо повної окупації нашої території.

Зараз ви читаєте новину «Нічна атака РФ: що летіло і скільки вдалося збити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі