неділя, 07 січня 2024 07:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Нічна атака дронів - на Миколаївщині ворог влучив у базу відпочинку

Нічна атака дронів - на Миколаївщині ворог влучив у базу відпочинку
Росія вночі 7 січня атакувала Україну дронами. Фото: t.me/SJTF_Odes

Під час нічної російської атаки по Україні 7 січня зафіксовано влучання в рекреаційній зоні на Миколаївщині.

Там на одній з законсервованих баз відпочинку сталося займання. Пожежу оперативно ліквідували. Люди не постраждали. Про це повідомили Сили оборони півдня України.

Загалом у південних регіонах вночі дронова атака та відповідна бойова робота підрозділів протиповітряної оборони тривали близько шести годин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія вдарила по житловому будинку в Дніпрі - показали наслідки

"Запущені з тимчасово окупованого Криму та східного узбережжя Азовського моря БпЛА типу Shahed-131/136 ворог спрямував у прибережну зону Миколаївщини і Одещини, а також в напрямку центральних і західних регіонів України", - йдеться у повідомленні

Загалом на півдні України знищено 11 дронів-камікадзе. Зокрема, п'ять — на Миколаївщині, по два — в Одеській та Дніпропетровській областях. По одному ворожому безпілотнику знищено на Кіровоградщині та Вінниччині.

У ніч на 7 січня російські окупанти знову атакували Україну ударними дронами типу Shahed-136/131. Ворог випустив 28 безпілотників. Із них 21 знищила українська ППО. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Протиповітряна оборона працювала у межах Запорізької, Миколаївської, Одеської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Вінницької та Черкаської областей.

Зараз ви читаєте новину «Нічна атака дронів - на Миколаївщині ворог влучив у базу відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі