четвер, 17 вересня 2020 13:33

Невідомі викрали чоловіка і вимагали гроші за "життя"

Невідомі викрали чоловіка і вимагали гроші за "життя"
Невідомі біля банкомату силою заштовхали чоловіка в автомобіль

У місті Буча Київської області стався інцидент. Невідомі біля банкомату силою заштовхали чоловіка в автомобіль. Потім вивезли його в ліс, побили і вимагали гроші за життя. Про викрадення у поліцію повідомив свідок. Про це інформує відділ комунікації поліції Київської області.

"Для затримання зловмисників поліція ввела спеціальну операцію, на розшук викрадачів були орієнтовані наряди поліції Київщини, столиці та суміжних областей. Автівку, яка підпадала під орієнтування, розшукали у сусідньому місті Ірпінь група реагування патрульної поліції та оперативники місцевого відділу поліції", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжники напали на підприємця

Коли поліцейські знайшли зловмисників, у машині були водій та пасажир. Один з них уродженець Сумщини, інший – громадянин Грузії. Саме вони виявилися викрадачами. Правоохоронці провели обшук автомобіля і знайшли там гранату, запал, ножі, рації, рукавиці й мотузки. Також провели обшук у помешканні злодіїв і виявили зброю та ніж.

Потерпілого 21-річного чоловіка поліцейські знайшли в лісосмузі. Зловмисники відібрали у нього сумку з особистими речами та поїхали в невідомому напрямку, залишивши потерпілого прив'язаним до дерева.

Злочинців затримали. У поліції відкрили кримінальне провадження за незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Невдовзі правопорушникам оберуть запобіжний захід.

У Борисполі на Київщині на автозаправній станції викрали дитину - п'ятирічну дівчинку. Невідомий чоловік схопив дівчинку на бориспільській автозаправці, що на вулиці Лютневій, 1.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі викрали чоловіка і вимагали гроші за "життя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі