понеділок, 05 грудня 2016 11:26

Невідомі викрали чоловіка, а потім пограбували його квартиру

Невідомі викрали чоловіка, а потім пограбували його квартиру

4 грудня у місті Мелітополь на Запоріжжі зловмисники викрали чоловіка, відібрали ключі від квартири та покинули у безлюдному місці. Самі пограбували його житло.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"54-річна жінка розповіла, що почула як відчиняються вхідні двері квартири. Після цього до її помешкання увійшли двоє невідомих в масках. Погрожуючи зброєю, зв'язали її, забрали з сейфу велику суму грошей та зникли з місця пригоди", - повідомили у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі обстріляли житловий будинок з гранатомета

З'ясувалося, що ключі від вхідних дверей розбійники відібрали у чоловіка потерпілої. Останнього посадили в автомобіль та вивезли у безлюдне місце, після чого, вже з ключами, повернулися до його квартири.

Відомо, що потерпілий володіє мережею соціальних аптек в Мелітополі.

За фактом розбою та викрадення відкриті кримінальні провадження.

23-річну жительку Одеси зґвалтували у власному будинку. Раніше судимий 41-річний чоловік з наміром переспати з дівчиною прийшов до неї додому. Він був у стані алкогольного сп'яніння. Щоб дівчина не пручалася погрожував їй ножем.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі викрали чоловіка, а потім пограбували його квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі