пʼятниця, 10 листопада 2017 14:03

Невідомі сповістили про вибухівку в аеропортах по всій Україні

Невідомі сповістили про вибухівку в аеропортах по всій Україні
Невідомі сповістили про закладену вибухівку у всіх аеропортах України. Фото - Корреспондент.net

10 листопада невідоми сповістили про загрозу вибуху по всіх аеропортах України.

Спершу повідомлення надійшло про замінування Одеського аеропорту. Згодом стало відомо, що до поліції надійшло повідомлення про замінування міжнародного аеропорту "Запоріжжя", а також аеропортів "Чернівці", "Вінниця", "Івано-Франківськ", "Рівне" та "Харків". Про це повідомили у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві "замінували" станцію метро Майдан Незалежності

"Сьогодні, 10 листопада об 11:41 за київським часом надійшло повідомлення про замінування обох термінальних комплексів Міжнародного аеропорту "Одеса" і однієї машини, що стоїть на парковці", - йдеться у повідомленні аеропорту.

Служба авіаційної безпеки спільно з представниками поліції евакуювали людей.

"Фахівці вибухотехнічної служби спільно з кінологами перевіряють будівлю аеровокзального і нового термінального комплексів, а також прилеглу до них територію на наявність вибухонебезпечних предметів", - додали у прес-службі.

Триває перевірка на наявність вибухівки в інших аеропортах.

У Залізничний відділ поліції надійшла інформація від працівника Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького про те, що пасажирка рейсу "Львів - Стамбул", 54-річна киянка, під час посадки на рейс сказала, що в літаку є бомба. Після перевірки інформація не підтвердилася.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі сповістили про вибухівку в аеропортах по всій Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі