субота, 08 жовтня 2022 05:26

Спецтема: Війна Росії проти України

"Немає навіть хліба і води": мати російського окупанта розкритикувала Путіна

"Немає навіть хліба і води": мати російського окупанта розкритикувала Путіна
Родичі контрактників ЗС РФ незадоволені пільгами для "мобіків" Фото: regnum.ru

У Росії з боку родичів окупантів, які воюють в Україні за контрактом, звучить критика на адресу президента РФ Володимира Путіна.

Так, Головне управління розвідки Міноборони України опублікувало перехоплення телефонної розмови, в якій мати окупанта, який воює в Україні, жорстко критикує російського президента, сказано в повідомленні в Telegram ГУР МО.

Зокрема, росіянка обурюється, що мобілізованим росіянам надається значно більша кількість пільг, ніж тим, хто служить у ЗС РФ за контрактом. Вона активно цікавиться у сина, чи дають їм "підйомні" та обурюється тому, що мобілізовані відразу отримують по 200-300 тисяч рублів на придбання спорядження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти показали на Запорізькому напрямку перших "мобіків" з РФ

Також вона незадоволена тим, що мобілізованих проводжають на війну, як героїв, тоді як про контрактників ніби всі забули.

"І бісять вже, пільги їм, жінок не мають права звільнити, чого там тільки немає. Всіх дітей, хто на платній основі, треба перевести на безоплатну"- обурена до межі росіянка.

Жінка закінчила розмову заявою, що дуже хоче зателефонувати Путіну і поцікавитися у нього, як справи та що робити родичам контрактників, у яких, на відміну від сімей мобілізованих, "немає ні хліба, ні води".

Міністр оборони України Олексій Резніков закликав російських військових не втратити час і врятувати Росію від трагедії, а армію – від приниження. Він нагадав російським військовим, що їх обдурили та зрадили, кинули в м'ясорубку.

Генштаб ЗСУ готовий "гідно зустріти" мобілізованих росіян. 150 тис. окупантів збираються відправити для поповнення окупаційних частин.

Зараз ви читаєте новину «"Немає навіть хліба і води": мати російського окупанта розкритикувала Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі