середа, 02 листопада 2022 16:32

Спецтема: Війна Росії проти України

"Неосвічені цинічні звірі" – Зеленський прокоментував перехоплені розмови окупантів

"Неосвічені цинічні звірі" – Зеленський прокоментував перехоплені розмови окупантів
Президент України Володимир Зеленський прокоментував перехоплені розмови окупантів. Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський прокоментував перехоплені розмови окупантів.

Український лідер заявив, що російські окупанти неосвічені та невиховані. Про це Зеленський сказав у інтерв'ю чеському телебаченню.

"Дуже багато перехоплень (розмов окупантів. – Gazeta.ua)… Я російську мову знаю набагато краще, ніж ті люди, які спілкувались між собою", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У хохлів нема такої ху*ні" – окупант зізнався, що РФ використовує заборонену зброю

Зеленський звернув увагу на те, що окупанти нецензурно висловлюються у розмовах з рідними.

"Потім така річ як матірні слова. Вони цими словами спілкуються з батьками постійно. Через слово. Якщо ти так з батьками спілкуєшся, зрозуміло, чому ти так поводишся. Тобто це – неосвічені, невиховані цинічні звірі", – сказав президент України.

Навіть ті російські окупанти, які є професійними військовими, не витримують натиску Збройних сил України й масово пишуть рапорти на розірвання контрактів.

Хоча в них набагато краща підготовка, ніж у щойно мобілізованих росіян. Про це свідчить нова телефонна розмова російських загарбників, яку перехопила й оприлюднила Служба безпеки України.

Зараз ви читаєте новину «"Неосвічені цинічні звірі" – Зеленський прокоментував перехоплені розмови окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі