середа, 31 травня 2017 16:49

Небезпечна риба: жінка потрапила до реанімації

Небезпечна риба: жінка потрапила до реанімації
Жінка скуштувала рибу з супермаркету "Фреш". Нині - в реанімації ФОТО: zik.ua

У Херсоні жінка отруїлася в'яленою рибою і потрапила до реанімації. У медзакладі потерпіла перебуває з 23 травня.

Про це поінформувала Держпродспоживслужба.

"За словами чоловіка, вони з дружиною купили рибу в супермаркеті "Фреш". Наступного дня жінці стало погано. Потерпілу госпіталізували. Нині вона перебуває в реанімаційному відділені. Всю потенційно небезпечну продукцію в мережі "Фреш" зняли з реалізації та помістили на відповідальне зберігання", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє людей отруїлися рибою

Цей випадок - не єдиний. Спеціалісти Держпродспоживслужби продовжують розслідування випадків ботулізму серед населення. Вони, ймовірно, пов'язані із вживанням в'яленої риби, придбаної у торговельній мережі. Рекомендують утриматись від вживання в'яленої риби виробництва ФОП "Меркулов А.В." та ТОВ "Чудо-юдо" Світловодська Кіровоградської області.

У Києві троє людей отруїлися рибою. Один чоловік помер. Купували продукт у гіпермаркеті "Караван" та супермаркеті "Мегамаркет". У столиці з 29 травня введена тимчасова заборона на реалізацію зазначеної рибної продукції.

Зараз ви читаєте новину «Небезпечна риба: жінка потрапила до реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі