субота, 14 липня 2018 16:54

Не втримав язик за зубами: поліція випадково дізналась про жорстоке вбивство

Автор: РИА Новости
  Вінницька поліція розкрила вбивство завдяки балакучому підозрюваному
Вінницька поліція розкрила вбивство завдяки балакучому підозрюваному

Протягом п'яти діб поліцейські Козятина випадково дізналися про скоєне раніше вбивство.

Розкриття злочину стало можливим завдяки "балакучості" одного з підозрюваних. Чоловік не втримав язик за зубами та поділився подробицями зі знайомими, а ті "проінформували" вінницьких правоохоронців, пише naparise.

Початок цієї історії можна назвати банальним. Компанія з трьох чоловіків розпивала спиртне. Між знайомими почалася сварка, а потім бійка. Далі двоє побили третього. Жорстко до втрати свідомості. Але компаньйони вирішили, що 26-річний приятель помер, тому вирішили приховати тіло, аби про це ніхто не дізнався.

Один з учасників застілля зателефонував тверезому товаришу та попросив допомоги. Той приїхав на власній автівці "ВАЗ 2105", куди і завантажили тіло. Чоловіки вивезли труп у ліс і закопали.

Достеменно невідомо, чи на той час людина загинула, чи була у комі. Деталі визначить експертиза. За задумом співучасників, про це ніхто не мав дізнатися. Але один чоловік таки не втримався.

Як тільки стало відомо до нього завітали на роботу. Чоловік в усьому зізнався. За кілька днів слідчі мали повну картину того, що відбулося, затримали трьох учасників події – чоловіків 39, 33 і 26 років. Знайшли труп і зібрали матеріали кримінального провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погрожував пістолетом: таксист зґвалтував дівчину

Щодо подальшої долі затриманих, то вона може скластися по-різному. Санкції статті передбачають і довічне ув'язнення. Принаймні, для тих, хто безпосередньо вбивав. А оцінку діям водія-спільника нададуть в ході досудового розслідування.

14 липня в одній з лікарень Туреччини помер 57-річний Андрій Сова, український турист із Запоріжжя, який тиждень перебував у комі. 7 липня його побив турист з Росії на курорті в Анталії.

Зараз ви читаєте новину «Не втримав язик за зубами: поліція випадково дізналась про жорстоке вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі