вівторок, 15 грудня 2020 15:48

Не там припаркувався: чоловік проломив голову незнайомцю

Не там припаркувався: чоловік проломив голову незнайомцю
В Одесі заарештували 29-річного чоловіка, який проломив голову незнайомцю. Фото: 24tv.ua

В Одесі 29-річний чоловік проломив голову незнайомцю.

Підозрюваний спочатку сварився із водієм, який залишив іномарку у дворі багатоповерхівки. Коли чоловіку забракло слів, він кинувся з кулаками на водія, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Урок божественної парковки" - у мережі висміяли водія-порушника

"Чоловік повалив водія на землю і цеглиною вдарив по голові, зламавши череп та травмувавши око. Щоб уникнути відповідальності, кілька місяців переховувався від слідства в Миколаївській області. Однак втікача розшукали та затримали", - розповів слідчий Приморського відділу поліції Сергій Романчук.

Затриманому повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень йому загрожує до 8 років ув'язнення.

Порушника правил паркування у Києві за допомогою фотографії намагалися притягнути до адміністративної відповідальності. На фото видно позашляховик Mercedes, що припаркували на пішохідному переході. Також чітко видно розмітку, дорожній знак і номер автомобіля. Заяву правоохоронці розглядали 23 дні. Після цього відповіли, що нічого зробити не можуть через брак доказів. У поліції порадили в разі виявлення подібних порушень телефонувати за номером 102.

Зараз ви читаєте новину «Не там припаркувався: чоловік проломив голову незнайомцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі